METATRON HC – online portal

Оналйн портал – Биорезонансна диагностика и терапия. Радиестезия, оздравителни услуги, курсове, апаратура.

Биорезонанс

Биорезонанс

 

 „Всички болести и предпоставките за възникването им се придружават или по-точно- предизвикват, от електромагнитни трептения. Няма патологично явление без наличие на патологични трептения в или около тялото.” (Ханс Брюгеман)

Всеки жив организъм има свой собствен спектър на електромагнитно излъчване. Тези електромагнитни вълни контролират всички обменни процеси. Те се явяват физиологични и нормални. Когато в организма попаднат токсични вещества, вируси или бактерии, в организма се появяват източници на дисхармонични трептения. Тези трептения нарушават равновесието и водят до болест, ако организмът не може самостоятелно да се справи с тях.

По този начин биорезонансното въздействие може да бъде насочено както към неутрализиране на патологичните, така и към възстановяване на физиологичните трептения, нарушени при патологични състояния.

Вече са изчислени електромагнитните честотни характеристики на всички известни видове микрорганизми и червеи, паразитиращи в човека, а също и на техните форми в различните стадии от развитието им. Същността на този метод се състои в унищожаване на възбудителя (причинителя) на болестта чрез вълново излъчване с честотните характеристики на тези микроорганизми. Методът на честотно-резонансно лечение е особено ценен при наличието на вътрешноклетъчни вируси, бактерии и тъканни хелминти, при които справянето с други способи е практически невъзможно.

Казано с прости думи, биорезонансната терапия убива паразитите, вирусите, бактериите с помощта на ток с определена честота, която не съвпада с честотата на жизнената дейност на човека.

Терапия

%d0%b1%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81

Резонансната терапия, както вече разбрахме, е една елегантна съвременна алтернатива на химическото лечение. Тя притежава следните преимущества пред конвенционалните лекарства:

 • повишена безопасност

 • висока ефективност

 • удобна и лесна приложимост

 • висока избирателност на въздействие

 • повишен контрол върху параметрите на въздействието

 • понижени нива на увреждане на пациента

 • избягване на необходимостта от хоспитализация

 • избягване на необходимостта от инвазивна и хирургическа намеса

 • понижени нива на химическа замърсеност в организма на пациента

 • едновременно профилактично и терапевтично действие

 • универсалност: приложима е при хора и животни

 • комплексност, която намалява цената на лечението

 • индивидуален подход към всеки пациент

 • хармонизира целия организъм, не действа „на парче“

 • атакува причината, а не следствието

 • по-голяма степен на личен контрол над здравето си

В  търсене  на  благоприятни условия  организмите  са  се  приспособили за живот във водата, на сушата, под земята. Докато повечето биологични видове се борят за оцеляване в суровите условия на враждебната природа, един клас същества процъфтява в най-необичайната, но много благодатна среда – нашите тела. Това са бактериите, вирусите и паразитите.

Паразит е дума от древногръцки произход: “parassitos” – който се храни от чужда трапеза. Тъй като веществата, с които се храни, са части от органите и тъканите на приемника или се  синтезират в  приемния организъм за  осигуряване на  собственото му оцеляване, паразитът постепенно убива гостоприемника или го лишава от способността за  пълноценен живот.

А, знаете ли, че:

 • 92% от заболяванията имат етологична причина (патогени).

 • Само 8 % са:

 • генетично определени,

 • травматични проблеми или операции.

 • Човекът, ако тежи средно 70 kg, то 9 kg от теглото му са микроорганизми:

 • 4 kg условно-патогенна флора;

 • 5 kg патогенна флора.

 • Ако общата маса на микроорганизмите надхвърли тези 9 kg, става критично и започват сериозни заболявания.

 • Това са тежки възпалителни процеси, системни заболявания или онкология.

Междувременно официални статистически данни показват, че около 90-97% от всички жители на Земята се сблъскват в живота си с паразити и 75-80% от хората са постоянни техни носители. А, на Земята има няколко хиляди видове живи многоклетъчни организми, които са в постоянна вреда на човешкия организъм. Какви са последствията?!

Преки въздействия от паразитите

– кожни микролезии, външни/вътрешни микро и макротравми:  пробиване на кожата при проникване, рани причинени от прикрепителните органи на паразита;

– пробив в органи:  често  възрастните  червеи  пробиват  стомаха,  червата, кръвоносните съдове при миграцията си към по-благоприятна хранителна среда. Тези травми могат да причинят смъртта на гостоприемника;

– внасяне на бактериални инфекции: при  накърняване целостта  на  стерилни органи и системи в тялото при преминаването на паразитите от нестерилна (външна) среда;

– механичен натиск, запушване: при растежа си паразитът притиска органа, в който се е заселил (мозък, черен дроб) като по този начин изменя правилното му функциониране;

– запушване на лимфни, кръвоносни или чревни канали: води до отоци и болка с тежки последствия и дори смърт на приемника;

– функционален колапс на органи;

– патологични неврорефлекторни реакции;

– интоксикация със специфични отделяни от паразитите вещества;

– интоксикация с отпадни за паразита вещества;

– интоксикация  от  продуктите,  получени  при  разрушение  на  тъканите  на гостоприемника.

Вторични болести и състояния причинени от паразити

– авитаминози

– отслабване

– сърбежи

– световъртеж

– променлив апетит

– висока температура

– гадене

– безсъние

– обща отпадналост

– раздразнителност

– повръщане (включително      на кръв)

– стомашно-чревни разстройства

– диария, кървава диария

– кървене

– алергии

– сърцебиене

– болки:            остри,

парещи

– анемия

– ревматизъм

– гангрена

– астма

– различни      видове треска

– перитонит

– жълтеница

– менингит

– епилепсия

– вътрешни кръвоизливи

– жлъчнокаменна болест

– цироза    на    черен дроб

– делириум

– сънна болест

– малария

– чума

– слепота

– инфаркт

– инсулт

– нервно-вегетативни разтройства

– доброкачествени  и злокачествени тумори

АНТИПАРАЗИТНА ТЕРАПИЯ

Методът на биорезонасната терапия най-после даде на хората ефективен начин за борба с паразитит . Ако обичайните заболявания все някак се поддават на лечение, то паразитите са се превърнали в реална заплаха за човечеството. Биорезонансното въздействие може да убие микробите, вирусите и паразитите за няколко минути, а не за дни или за седмица, както антибиотиците.

Искрено желаем хората да осъзнаят факта, че лечението без лекарства, не само е възможно, но е напълно реално и достъпно!

 

Реклама