METATRON HC – online portal

Оналйн портал – Биорезонансна диагностика и терапия. Радиестезия, оздравителни услуги, курсове, апаратура.

Реджуванс – естествен лифтинг на лицето

Реджуванс

Никакви серуми, кремове или електрически ток! Напълно естествено!

Работи с естествената физиология на тялото и по този начин насърчава структурите на лицето да възвърнат своята жизненост.

Цена: 80лв.

С предварително записан час във Фейсбук или на телефон : 0988 378 013

Терапевт: Румен Лозанов

Какво е Реджуванс?

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност.

При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди. Той е едно нежно и ефективно „докосване”, което подмладява и освежава лицето, като едновременно с това осигурява пълна релаксация на тялото и интензивно усещане на приповдигнато настроение, свързвано с представата за добро здраве. Това е холистична техника, адресираща тялото, ума и душата, която работи едновременно на всичките три нива.

Този метод може да се разглежда като подмладяващ масаж на лицето, но терминът „масаж” не го описва достатъчно точно, тъй като движенията „Реджуванс” са своеобразни. Тези специфични, нежни движения адресиратпоследователно всички меки тъкани на лицето, повърхностни или дълбоки (кожа, съединителна тъкан и мускули), като възстановяват нормалния поток на хранителнителните вещества, освобождават срастванията и връщат на кожата нейната елестичност и мускулен тонус.

Защо ни е необходим Реджуванс?

Случвало ли ви се е понякога да погледнете лицето си в огледало, покрай което случайно минавате, и да се изненадате от образа, който не можете да познаете?

В такива случаи обикновено се опитваме да отпуснем мускулите на лицето си и да се освободим от разочароващото ни изражение, но ще установим отново същото това изражение когато се видим „увековечени” и на моментна снимка.

Може да сме силна личност с почтен характер, с оптимистична и любяща натура, с остър ум и положително мислене, но не сте ли забелязали, че след определена възраст чертите на нашето лице не изразяват реално това, което носим отвътре?

Сериозно или не, ние обикновено сме „маркирани” от изражението на нашето лице. Наред с грижата да имаме хармонично тяло и подходящо облекло, ние без съмнение сме загрижени и за промените на нашето лице, които настъпват с времето.

Вярвате ли, че единствено ефектът на гравитацията може да се наблюдава?

Е, има много други фактори, на които често не обръщаме внимание, но които в голяма степен допринасят за промените на нашето лице и които само можем да изследваме.

Истината е, че всички наши чувства и най-вече нашите тревоги, страхове, ядове, разочарования и неуспехи, които от дълго време сме съхранявали в душите си, се отпечатват и върху нашите лица. Мускулите на лицето (наречени „мимически мускули”) са захванати за дълбоките слоеве на кожата и отговарят, както показват техните имена, за изражението на нашето лице.

Изражение, което сме носили дълго време, след това ще се отпечата на лицето ни като щампа, създавайки сраствания между мускулите и съединителната тъкан, блокирайки свободната циркулация на хранителните вещества и в резултат на това много скоро ще се образуват бръчки.

Резултати

Резултатите от Реджуванс на физическо ниво са сравними с оперативния лифтинг на лицето, но без рисковете от странични ефекти, с които последният е свързан. Реджуванс винаги има естетически ефект, като степента на подобренията зависи от възрастта на клиента, здравословното му състояние, качеството на кожата, дълбочината на бръчките на лицето и физиологичното му състояние.

Препоръки

Препоръчително е да се направи серия от шест сеанса с два-три дни пауза между тях, като ефектът ще се забележи още след първия сеанс: повърхностните бръчки ще изчезнат, а дълбоките ще се смекчат, мускулите на лицето ще възвърнат тонуса си, кожата ще стане по-сияйна и свежа. При всеки сеанс основно ще се обработват в последователен ред всички структури, участващи в изражението на лицето (съединителната тъкан, мускулите на лицето, шията и деколтето), като подобренията ще проличават системно и с нарастващ ефект.

Препоръчителните сеанси за поддрържане (веднъж месечно или на два месеца) не само ще запазят постигнатия положителен резултат, но и ще го увеличат.

Наред с естетическия ефект, техниката Реджуванс има и дълбоко релаксиращо въздействие върху цялото тяло. След сеанс от 45 минути, ние се чувстваме и изглеждаме като че сме спали дълбок сън цяла нощ.