METATRON HC – online portal

Оналйн портал – Биорезонансна диагностика и терапия. Радиестезия, оздравителни услуги, курсове, апаратура.

Дончо Кръстев – медик и лечител

Дончо Господинов Кръстев започва да изучава и практикува медицина от 1989 година, като завършва в ТВМ “ И.П.Павлов“ ветеринарна медицина.

През 1999 година завършва в МК гр.Хасково хуманна медицина,като медицински фелдшер. От тогава до сега медикът има непрекъсната медицинска практика в сферите на селското и ведомствено здравеопазване, Бърза и Неотложна медицинска помощ. От 1996 година се занимава и с алтернативна, народна медицина ,като същата година е иницииран като терапевт. Обучен е и като чекръкчия от човек. Дончо Кръстев е помогнал на хиляди души с различни здравословни и социални проблеми.

През 2000 година изкарва курс по Лечебен и Класически масаж в Здравен кабинет ДАР, гр.София, както и обучение по Акупресура и Рефлексотерапия.

През 2017 година преминава обучение по Миопунктура и Хиропрактика в клиника “ Нинов“,гр.София.

Дончо Кръстев е учител по Кунг фу, стил Шон Донг Во Дао. Започва обучението си през 1990 година в гр.Стара Загора. Осем години води собствен кунг фу клуб “ Бял Тигър“ в гр.Хасково.

Лечителя е поет, автор на редица стихосбирки; На философско – езотеричния трактат в стихове “ Пътник“ и “ Приказка за Осемте „, тясно свързана с авторската му методика за здраве,дълголетие,себепознание и познание за Света “ Танцът на Спиралата „.

Прозрението за методиката идва в медитация,през 2010 година, след което Дончо Кръстев минава на ново ниво, като развива в рамките ( до сега ) на десет години методиката си, която от 2019 година е и запазена марка. Доказва по научен път теоретичната и практическата и концепция.

Методиката съдържа актуализирана информация(принципи) от Финния свят, медитации, мантри и лечебни упражнения, които помагат на човек бързо да реши здравословните си и социални проблеми, а при едно по-добро усвояване на методиката – помощ на другите хора и същества.

Най – важното, което се постига чрез методиката, е хармония със себе си и Природата, крепко здраве, разширяване на съзнаието и растеж на творческите способности.

Чрез “ Танцът на Спиралата“ могат да се изработват различни предмети с лечебна цел, билкови хранителни добавки и чайове, което лечителя доказва с научни методи и средства. През 2015 година, в известен в научните среди Американски журнал с висок импакт фактор, свързан с иновации, излиза научната публикация на лечителя и медик Дончо Кръстев.

През 2018 година той създава хранителни добавки на база научните си експерименти опита си в алтернативната медицина, като през 2019 година те вече са със запазената марка „Формула 1“.

Медикът и лечител Дончо Кръстев е членувал няколко години в Научно Изследователски Център по Медицинска Биофизика, с ръководител проф. Игнат Игнатов, където показва отлични биоинформационни способности и доказва по научен път ефикасността на методиката си. Методиката му е приета с голя интерес и признание от международната общност.

От 2021 година започва съвместна дейност с един от първите и утвърдили се в България и чужбина Здравен център ДАР.

Услуги

Мануална терапия и хиропрактика(чекръкчийство)

Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно – двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навехвания. Лечението се извършва от холистичния лечител и медик Дончо Кръстев, с над 25 годишен стаж в алтернативната и конвенционална медицина.

Освен за лечение на опорно – двигателния апарат чрез мануалната терапия се лекуват заболявания и на други органи и системи – храносмилателна,отделителна,полова и др.

Упражнения и курсове за здраве и самолечение

Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- “ Танцът на Спиралата“. Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план.

Билколечение

Лечението с билки е много полезна терапия и профилактика,доказана през хилядолетията.

Но съответно използването на билките за лечение или профилактика изисква необходимите познания за техните свойства и не е препоръчително да става самоцелно,понеже може да се стигне до негативни последствия за човешкото здраве.

Други лечебни практики и услуги

– Холистично лечение
– Акупресура
– Билколечение
– Лечебни упражнения

– Лечение с вода, активирана чрез авторската методика на лечителя Дончо Кръстев
– Здравни и медицински консултации;
– Консултации в социалната сфера – лични и семейни взаимоотношения, бизнес, учение и образование, работа и др.;
– Консултации и създаване на Животворна градина – в дома, офиса, двора, градина или населено място;

Повече информация за лечителя и практиката му :
Gsm 0988 378 013, email: metatron.petrov@metatronhc
Администратор – Андрей Петров

Реклама

Коментарите са изключени.