METATRON HC – online portal

Оналйн портал – Биорезонансна диагностика и терапия. Радиестезия, оздравителни услуги, курсове, апаратура.

д-р Владимир Шишков – услуги

ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ С УРЕД ЗА БИО-РЕЗОНАНСНА ФУНКЦИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА LIFE EXPERT PROFI

Повече за уреда

👉Уредът LIFE EXPERT PROFI не е медицински уред, не поставя диагноза, но прави изключително задълбочено и многоаспектно изследване на тялото ни.

🎯Той вижда слабите места, предразположеността на даден орган към заболяване и степен на риска в даден момент.

🎯Дава ни възможност да узнаем функционалния капацитет по органи и системи.

🎯Виждаме динамичните изменения в процеса на работа на органите и системите.

👉Принципа на действие се заключава в измерване на параметъра на електропроводимост в Биологично Активните Точки / БАТ / чрез шестте електрода, проекционно свързани с различни зони, органи и системи в организма.

ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ С БИОСКЕНЕР

Повече за уреда

ИЗМЕРВАТ СЕ 120 ФИЗИОЛОГИЧНИ И БИОХИМИЧНИ ПАРАМЕТРИ НА ВСИЧКИ ВАЖНИ ОРГАНИ И СИСТЕМИ В ТЯЛОТО, ПРАВИ СЕ ОЦЕНКА НА ФУНКЦИОНАЛНОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ,

АНАЛИЗ НА ДЕФИЦИТИТЕ И ИЗЛИШЪЦИТЕ НА МИКРОНУТРИЕНТИТЕ, ЕНДОКРИННАТА ПРОДУКЦИЯ НА ВСИЧКИ ВАЖНИ ЖЛЕЗИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО И ТОКСИЧНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ, СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА И ЗРИТЕЛНАТА ФУНКЦИЯ – ПРАВИ СЕ ПРОФЕСИОНАЛНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ДАННИТЕ.

Андрей Петров – асистент

Цена при запитване

ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ С УРЕД ЗА БИО-РЕЗОНАНСНА ХОЛИСТИЧНА ДИАГНОСТИКА МЕТАТРОН ХОСПИТЪЛ

Повече за уреда

Цялата информация за състоянието на организма се доставя от мозъка на изследвания човек. Използват се специални тригерни датчици, под формата на слушалки, които се поставят на слепоочните кости. Посредством специална, мощна софтуерна програма Metapathia GR Hospital  получената информацията се визуализира на екрана под формата на триизмерни модели на органи, тъкани и клетки. Използва се специфична система от маркери, за да се отбележи актуалното им състояние- нормално или патологично.

12 причини да се изследваме с METATRON Metapathia GR HOSPITAL?

 • Изследва всички органи в човешкото тяло в рамките на едно посещение
 • Открива заболяванията в най-ранен стадий. Интуитивният интерфейс позволява обемно изследване в дълбочина на органите, тъканите, клетките и хромозомите до октриване на причината на заболяването.
 • NLS- диагностиката дава много по-висока точност от другите апаратни методи: ехограф, томограф, ядреномагнитен резонанс и др.
 • Доказано безопасно и удобно. Не причинява никакъв дискомфорт или вреда за здравето. Това е неинвазивна, без пенетрации, без облъчване и без нуджа от вземане на секрети техника на изследване
 • Открива широк спектър паразити, бактерии, вируси и гъбички
 • Извършва анализ на косъм – установява дефицити и токсични нива на минерали, микроелементи и тежки метали
 • Идентификация на алергени
 • Висока степен на визуализация с 4D
 • Вегето-тест за поносимост към храни и напитки
 • Контролиране на процеса на лечение и рехабилитация
 • Спестява значително време и средства от обикаляне по тесни специалисти, болници и лаборатории
 • С тази методика могат да се диагностицират дори малки деца

ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ С УРЕД ЗА БИО-РЕЗОНАНСНА ВЕГА ТЕСТ ДИАГНОСТИКА „ИНТЕЛМЕД-БИО”

Повече за уреда

Биорезонансната вега-тест диагностика е метод, който е наистина уникален , защото буквално за около 2 часа дава възможност да се получи подробна и пълна информация за състоянието на пациента и неговите здравословни проблеми.

Създадената апаратура по биорезонансна диагностика позволява да се визуализират както настоящите, така и бъдещите здравословни проблеми на пациента. Тя дава възможност за многоаспектна функционална оценка по органи и системи с висока диагностична и прогностична стойност.

Методът наричан още диагностика по Фол, представлява специфично скениране на организма с помоща специален електрод в определени точки върху епифизите на пръстите на ръката, което позволява да се открие истинската причина за установеното заболяване и най-важното и предимство, е че може да се направи причинно-следственна връзка между определени агресивни патогенни агенти в организма и конкретното заболяване.

Био-резонансната Вега-Тест диагностика е изключително ценена, заради уникалната и висока чувствителност и селективност по отношение на огромен брой трудни за лабораторно диагностициране, но високорискови патогени, които често са в основата на труднолечими хронични заболявания, представляващи огромно предизвикателство за конвенционалната медицина.

Свържете се с нас

1 Example Street
Anytown, CA 10100
USA